Українки в естафеті завоювали «золото» Чемпіонату Європи

Поділитися
Жіноча збірна України у неділю, 1 серпня, завоювала золоті медалі у фінальному естафетному забігу чотири по 100 метрів у рамках Чемпіонату Європи, який закінчився в іспанській Барселоні.
Жіноча збірна України у неділю, 1 серпня, завоювала золоті медалі у фінальному естафетному  забігу чотири по 100 метрів у рамках Чемпіонату Європи, який закінчився в іспанській Барселоні.Українки у складі Олесі Повх, Наталії Погребняк, Марії Ремень і Єлизавети Бризгіної пробігли дистанцію за 42,29 секунди. Срібло завоювали француженки, а третє місце зайняла збірна Польщі. В естафеті чотири по 400 українки також претендували на медалі однак посіли лише п'яте місце. Таким чином, на Чемпіонаті Європи у Барселоні, який закінчився 1 серпня, Україна посіла сьоме загальнокомандне місце. На рахунку українців три золоті медалі, два «срібла» та одна «бронза». Перше місце впевнено зайняла Росія, що завоювала на континентальній першості 10 золотих, шість срібних і вісім бронзових медалей. На другому опинилася Франція (8, 6, 4), а на третьому - Великобританія (6, 7, 6).
Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі