Українки завоювали дві медалі на чемпіонаті світу з легкої атлетики

Поділитися
Українки завоювали дві медалі на чемпіонаті світу з легкої атлетики Українки поступилися лише канадці © iaaf.org
Анастасія Мохнюк та Аліна Федорова встановили особисті рекорди.

Українські спортсменки зуміли завоювати дві нагороди у перший день чемпіонату світу з легкої атлетики в приміщенні, який проходить в американському Портленді. Медалі завоювали п'ятиборки Анастасія Мохнюк та Аліна Федорова.

Мохнюк виграла срібну медаль, а Федорова - бронзову. Випередила наших спортсменок канадка Бріанне Тісен-Ітон з результатом 4881 очко.

Мохнюк і Федорова не тільки завоювали нагороди, але і переписали історію українського п'ятиборства, а також встановили особисті рекорди. Так, результат Мохнюк (4847 очок) став четвертим в історії національної статистики. Анастасія оновила персональні рекорди у всіх дисциплінах у закритому приміщенні, крім бігу на 800 метрів. А 4770 очок Аліни Федорової стали сьомим результатом в історії українського багатоборства. При цьому вона оновила два особистих рекорди.

Зазначимо, що рекорд України в п'ятиборстві в закритих приміщеннях належить Наталії Добринській - 5013 очок. Цей результат також є світовим рекордом.

Читайте також: Україна виграла першу медаль на чемпіонаті світу з легкої атлетики

Нагадаємо, найкращими легкоатлетами України за підсумками 2015 року були названі Богдан Бондаренко і Людмила Оляновська.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі