Українки завоювали дві медалі на чемпіонаті світу з боротьби

Поділитися
Українки завоювали дві медалі на чемпіонаті світу з боротьби Кіт виграла у білоруски © XSport
Тетяна Кіт і Юлія Ткач-Остапчук поповнили скарбничку української збірної.

На чемпіонаті світу з боротьби, який в ці дні проходить в американському Лас-Вегасі, представники України виграли ще дві нагороди. На цей раз відзначилися дівчата, які виступають у вільній боротьбі.

Юна львів'янка Тетяна Кіт виграла бронзову медаль. У сутичці за третє місце у ваговій категорії 55 кілограмів Кіт виявилася сильнішою за Катерину Гончар-Янушкевич з Білорусі - 5:0. Виграла в цій вазі американка Хелен Маруліс.

"Бронзу" завоювала і чемпіонка світу-2014 Юлія Ткач-Остапчук. Українка у поєдинку за медаль зуміла перемогти канадку Бракстон Реї Стоун (6:5). Крім того, представниця Луцька завоювала першу для нашої жіночої команди олімпійську ліцензію.

Нагадаємо, раніше медалі в скарбничку української збірної приносили чоловіки. Жан Беленюк став чемпіоном світу, а ще три борця греко-римського стилю виграли одне "срібло" і дві "бронзи".

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі