Українки не змогли виграти медаль в естафеті на чемпіонаті світу з біатлону

Поділитися
Українки не змогли виграти медаль в естафеті на чемпіонаті світу з біатлону Джима принесла Україні п'яте місце © Twitter
Промахи Олени Підгрушної позбавили Україну можливості поборотися за нагороду.

Жіноча збірна України не змогла завоювати медаль в естафеті на чемпіонаті світу з біатлону. Українки прийшли до фінішу п'ятими.

До складу нашої збірної на цю гонку увійшли Валя Семеренко, Ірина Варвинець, Олена Підгрушна та Юлія Джима. Причому Підгрушну, яка зазвичай починає гонку четвертою, в цей раз через не найкраще самопочуття біатлоністки тренери поставили на третю стартову позицію.

Семеренко успішно стартувала в гонці і без єдиного промаху пішла з другої стрільби на другій сходинці. Безпомилково стріляла і Варвинець - вона передала естафету третьою. А ось Підгрушна не змогла впоратися зі своєю першою стрільбою - капітану української збірної не вдалося закрити всі мішені і довелося відправитися на один штрафний круг. Ця невдача викреслила Україну з числа претендентів на медалі. Джима прийняла естафету сьомою, але з солідним відставанням від лідера, і лише трохи поліпшила результат.

Виграли естафету норвезькі біатлоністки. "Срібло" завоювали француженки, а бронзові медалі - німкені. Переможницям українки програли хвилину 27 секунд.

Читайте також: Підгрушна не фінішувала в індивідуальній гонці на чемпіонаті світу

Нагадаємо, раніше на чемпіонаті світу Джима та Підгрушна потрапили в топ-10 гонки переслідування.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі