Українка Михайлова виграла напівмарафон на Мартініці

Поділитися
Українка Михайлова виграла напівмарафон на Мартініці Українка стала найкращою на Мартініці © XSport.ua
Українська бігунка фінішувала першою у боротьбі з сотнями суперниць.

Українка Дарина Михайлова фінішувала першою на міжнародному напівмарафоні Semi Marathon International de Fort de France, який відбувся на острові Мартініка.

Дистанцію Михайлова подолала за 1 хвилину 20.03 секунди, випередивши француженку Аделін Рош, яка показала другий час, на 1 хвилину 22 секунди. Всього в забігу брали участь 1043 атлети.

Варто відзначити, що цією перемогою Дар'я продовжила серію успішних виступів листопада. На її рахунку особистий рекорд у забігу на 10 км у Морле і перемога на змаганнях з кросу в Ренні.

Ще одна українка Олеся Дидоводюк показала третій результат на міжнародних змагання з кросу Cross International Hubert Andre, які пройшли у французькому місті Кармо. Дидоводюк подолала 3810 метрів за 13 хвилин 11 секунд.

Нагадаємо, в березні українка Ольга Котовська здобула перемогу в престижному марафоні New Taipei City Wan Jin Shi Marathon.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі