Українка Костевич стала чемпіонкою світу зі спортивної стрільби

Поділитися
Українка Костевич стала чемпіонкою світу зі спортивної стрільби Українка обійшла російську спортсменку © XSport.ua
Українка в марафонській фінальній дуелі обіграла росіянку.

Українська спортсменка Олена Костевич здобула золоту медаль чемпіонату світу зі спортивної стрільби, який проходить у Південній Кореї.

Українка набрала 37 балів і стала найкращою у стрільбі з пістолета на дистанції 25 метрів.

Друге місце посіла росіянка Віталіна Бацарашкина, у якої теж 37 очок, але більше промахів на третій перестрілці. На першій і другій перестрілках українка і росіянка показали однаковий результат. Замкнула трійку з 31 балом Дорін Веннекамп з Німеччини.

Це перша медаль для 33-річної українки в цій дисципліні. Зазначимо, що на даному турнірі Костевич раніше разом з Олегом Омельчуком виграла "бронзу" в команді-міксті у стрільбі з пістолета на дистанції 10 м.

Всі призери світової першості отримали ліцензії на Олімпійські ігри в Токіо, які пройдуть в 2020 році.

Нагадаємо, на Олімпіаді в Ріо Костевич не зуміла завоювати медаль, невдало виступивши як у стрільбі з дистанції 10 метрів, так і на дистанції 25 метрів.

На Олімпіаді в Лондоні 2012 року Костевич стала бронзовою призеркою на дистанції 25 метрів. Всі інші її нагороди, в тому числі "золото" і "бронза" Олімпійських ігор, "золото" і "срібло" чемпіонату світу, а також медаль чемпіонату Європи була завойована у стрільбі з пневматичного пістолета на дистанції 10 метрів.

Раніше повідомлялося про те, що Костевич і Омельчук завоювали для України "золото" на етапі Кубка світу з кульової стрільби.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі