Українка Килипко побила національний рекорд 12-річної давності зі стрибків з жердиною

Поділитися
Українка Килипко побила національний рекорд 12-річної давності зі стрибків з жердиною Килипко переписала рекорд України © XSport.ua
Українці вдалося домогтися історичного результату в Італії.

В італійському місті Трані відбулися змагання зі стрибків з жердиною, на яких українці Марині Килипко вдалося перевершити національний рекорд.

Харків'янка показала результат 4,65 метра, який став новим Національним рекордом України. Попереднє досягнення належало Анжелі Балахоновій, яка стрибнула на 4,57 метра ще в 2004-му році на турнірі в Ялті.

Варто відзначити, що Килипко належить ще один рекорд - 4,56 метра. Цей результат став найкращим на національному рівні серед спортсменів не старше 23 років. Українці підкорилася ця висота в червні на першості в Будапешті.

Марина Килипко також виступала на Олімпіади в Ріо-де-Жанейро, але з результатом 4,55 метра їй не вдалося пройти кваліфікацію.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі