України не виявилося в числі претендентів на проведення Євробаскету-2017

Поділитися
України не виявилося в числі претендентів на проведення Євробаскету-2017 ФІБА більше не розглядає заявку України © FIBA Europe
ФІБА-Європа оприлюднила список країн, які можуть отримати право прийняти турнір.

Євробаскет-2017 не буде проходити в Україні навіть частково. Сьогодні, 5 листопада, офіційний сайт ФІБА-Європа опублікував список країн, які претендують на проведення турніру. України в ньому не виявилося.

Повідомляється, що до дедлайну подачі заявок, який був 2 листопада, своє бажання приймати чемпіонат Європи підтвердили п'ять країн. Це Фінляндія, Ізраїль, Польща, Румунія і Туреччина.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що Україна подавала заявку на часткове проведення турніру, а саме - матчів однієї групи. А президент ФІБА-Європа Тургай Демірель говорив, що українська заявка знаходиться на розгляді. Таким чином, вона або була не прийнята, або відкликана.

Читайте також: Мурзін залишиться головним тренером збірної України

У листопаді оціночна комісія ФІБА відвідає всі країни-претенденти і оголосить господаря Євробаскету 12 грудня. ФІБА нагадує, що, враховуючи успішний досвід проведення чемпіонату Європи 2015 року, наступний турнір теж може пройти відразу в декількох країнах.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі