Українець став чемпіоном світу з гирьового спорту

Поділитися
Курсант 5-го курсу Інституту пожежної та техногенної безпеки Львівського державного університету безпеки життєдіяльності Михайло Домінюк отримав золото на XIX чемпіонаті світу з гирьового спорту.

Про це це повідомляє прес-служба ЛДУ БЖД МНС.

Змагання проходили з 12 по 17 жовтня в Афінах (Греція). У них взяли участь спортсмени з 15 країн світу, серед яких США, Росія, Італія, Франція, Німеччина. До Греції на чолі з президентом Федерації гирьового спорту України Юрієм Щербиною цього року вирушили 28 українських спортсменів.

М.Домінюк, набрав суму 207 підйомів (за 10 хв. 118 підйомів однієї гирі вагою 32кг), випередив білоруського спортсмена і посів перше місце. За результатами змагань збірна команда України виборола 1-ше загальнокомандне місце.

За словами спортсмена, на підготовку до виступу на чемпіонаті світу йому знадобилося більше трьох місяців. «За одне тренування доводилося піднімати вагу, яка в сумі становить більше 15 тонн», - розповів М.Домінюк.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі