Українець Стаховський здобув перемогу на тенісному турнірі у Франції

Поділитися
Українець Стаховський здобув перемогу на тенісному турнірі у Франції Сергій Стаховський виграв турнір в Орлеані
Сергій Стаховський став переможцем турніру серії "Челленджер", що дало йому можливість істотно поліпшити свої позиції в світовому рейтингу.

Українець Сергій Стаховський здобув перемогу на тенісному турнірі серії "Челленджер" у французькому Орлеані.

У фінальному поєдинку 28-річний киянин обіграв бразильця Томаса Белуччі 6:2, 7:5. Матч тривав 1 годину 14 хвилин. На рахунку Стаховського 7 ейсів і 3 подвійні помилки. Українець зробив три брейки, у той час як його суперник - жодного. Стаховський відіграв 4 брекпоїнти в середині другої партії.

Це другий одиночний титул Стаховського на турнірах серії ATP challenger в цьому сезоні і четвертий у кар'єрі, інформує sapronov-tennis.org.

Перемога дозволила українці суттєво поліпшити свої позиції в рейтингу АТР: Стаховський зробив ривок на 18 сходинок і тепер займає 72-е місце. Додамо, що першою ракеткою України залишається Олександр Долгополов, який - 25-й у світовій табелі про ранги.

Раніше повідомлялося, що українка Еліна Світоліна успішно виступила на турнірі WTA у китайському Ухані, дійшовши до півфіналу змагань. !zn

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі