Українець Скрипник вивів "Вердер" у півфінал Кубка Німеччини

Поділитися
Українець Скрипник вивів "Вердер" у півфінал Кубка Німеччини Команда Скрипника пройшла "Байєр"
А Артем Кравець вперше вийшов у стартовому складі "Штутгарта".

Український тренер Віктор Скрипник вивів "Вердер" у півфінал Кубка Німеччини. На стадії чвертьфіналу бременці на виїзді здобули вольову перемогу над леверкузенським "Байєром" - 3:1.

"Байєр" вийшов вперед в середині першого тайму, але вже на 31-й хвилині Гарсія рахунок зрівняв. А після того, як "Байєр" залишився в меншості, "Вердер" забив ще два м'ячі. Відзначилися Пісарро (з пенальті) і Гріллич.

"Ми просто щасливі. Сьогодні був дійсно хороший футбол у виконанні моїх підопічних, це був ідеальний матч. Ця перемога є нагородою за нашу напружену роботу і дуже потрібна нам в плані підняття командного духу. У нас знову є відчуття, що ми можемо чогось досягти. Я пишаюся своїми футболістами! І я впевнений, що рівень "Вердера" відповідає рівню півфіналу Кубка Німеччини", - наводить слова Скрипника Dynamo.kiev.ua.

Суперник "Вердера" по півфіналу поки невідомий, жеребкування відбудеться після того, як будуть зіграні ще два чвертьфінальні матчі.

Ще один представник України в Бундеслізі Артем Кравець в чвертьфінальному матчі Кубка Німеччини проти "Боруссії" вперше вийшов у стартовому складі своєї команди. Правда, відзначитися результативними діями за 90 хвилин на полі Кравцю на цей раз не вдалося, а "Штутгарт" програв з рахунком 1:3.

Читайте також: Екс-гравця "Шахтаря" визнали найкращим футболістом Бундесліги

Нагадаємо, раніше Кравець забив свій дебютний м'яч в офіційному матчі за "Штутгарт". Українець відзначився ударом головою у грі проти "Гамбурга".

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі