Українець Шелестюк нокаутував Родрігеса

Поділитися
Українець Шелестюк нокаутував Родрігеса Шелестюк здобув 16 перемогу на профі-рингу © XSport.ua
Український боксер переміг суперника в третьому раунді.

Сьогодні, 2 липня, в американському місті Сакраменто український боксер Тарас Шелестюк (16-0-0, 10 КО) провів свій 16-й бій на профі-рингу, здобувши перемогу нокаутом над 25-річним мексиканцем Хесусом Альваресом Родрігесом (15-2-1, 11 КО).

Бій завершився у третьому раунді, коли мексиканець пішов у серйозний наступ, але абсолютна більшість його ударів припали в блок українця.

Під час однієї з атак мексиканця Тарас зустрів його правим, а потім пішов лівий хук, що призвело до падіння. Рефері одразу зафіксував технічний нокаут, присудивши перемогу українському спортсмену.

Зазначимо, що Шелестюк є бронзовим призером Олімпіади-2012 в Лондоні, а в останній раз боксував ще в листопаді минулого року, коли зумів здолати американця з мексиканським корінням Джеймі Ерреру рішенням суддів.

Нагадаємо, свої два титули Шелестюк виграв у Лас-Вегасі 6 листопада 2015 року, зумівши здолати одноголосним рішенням суддів росіянина Асланбека Козаєва.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі