Українець Редкач програв другий бій у кар'єрі

Поділитися
Українець Редкач програв другий бій у кар'єрі Редкач не впорався з американцем © facebook.com
Український боксер невдало провів черговий поєдинок у США.

У Нью-Йорку відбувся вечір боксу, в рамках якого на ринг вийшов український легковаговик Іван Редкач (19-2-1, 15 КО), а його суперником був місцевий боксер Тевін Фармер (22-4-1, 5 КО).

З перших раундів була помітна перевага Фармера в техніці і швидкості, тоді як у Редкача практично нічого не виходило. Американець встигав йти від атак суперника і вигравав кожен обмін ударами.

По ходу бою рефері зняв з боксерів по одному очку - Фармер вдарив нижче пояса, а Редкач умисно наніс удар головою. Підсумком практично одностороннього бою стала впевнена перемога Фармера за очками одноголосним рішенням суддів - 99:90, 99:90 і 99:89.

Варто відзначити, що це вже друга поразка в кар'єрі Редкача на професійному рингу, яке віддаляє українця від чемпіонського пояса.

Нагадаємо, раніше першої поразки в кар'єрі зазнав українець Віктор Постол, який втратив чемпіонський пояс WBC у протистоянні з Теренсом Кроуфордом.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі