Українець Постол призначений запасним другого сезону Всесвітньої боксерської суперсерії

Поділитися
Українець Постол призначений запасним другого сезону Всесвітньої боксерської суперсерії Наступний бій Постол проведе 3 листопада © BoxingScene
Український боксер проведе другий бій поспіль в Глазго.

Екс-чемпіон світу в першій напівсередній вазі Віктор Постол (29-2, 12 КО) призначений резервним боксером другого сезону Всесвітньої боксерської суперсерії.

Українець 3 листопада зустрінеться з Сіаром Озгулом з Туреччини (14-1, 3 КО) в андеркарді чвертьфінального бою WBSS Джош Тейлор (13-0, 11 КО) – Райан Мартін (22-0, 12 КО).

Поєдинок пройде в Глазго на арені SSE Hydro. Постол візьме участь в 1/4 фіналу, якщо хтось із його учасників не зможе провести бій.

Відзначимо, що раніше повідомлялося про те, що Постол проведе поєдинок проти француза Мохамеда Мімуна (20-2, 2 КО). Таке рішення було прийнято за підсумками засідання комісії WВС в рамках 56-го конгресу організації в Києві.

Нагадаємо, останній свій поєдинок українець провів 23 червня в шотландському Глазго, коли зазнав поразки від Джоша Тейлора (13-0, 11 КО).

Постол у 10-му раунді опинився в нокдауні, але зумів продовжити бій. Судді присудили перемогу Тейлору з великим відривом - 118:110, 117:110, 119:108.

Раніше стало відомо про те, що на новому боксерському пояс WBC з'явився прапор України.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі