Українець Постол показав, як проходить підготовка до бою за звання претендента на пояс WBC

Поділитися
Українець Постол показав, як проходить підготовка до бою за звання претендента на пояс WBC Бій Постол - Тейлор пройде 23 червня © BoxingScene
Боксер практично готовий до поєдинку.

Екс-чемпіон світу за версією WBC в першій напівсередній вазі Віктор Постол (29-1, 12 КО) проводить завершальні тижня тренувального табору напередодні бою проти британця Джоша Тейлора (12-0, 11 КО). Українець зараз займається в Броварах, а в Глазго, де відбудеться поєдинок, відправиться за кілька днів до протистояння. Бій Постол – Тейлор пройде в Шотландії 23 червня. Боксери визначать обов'язкового претендента на титул WBC.

"Тейлор за 12 боїв має срібний пояс чемпіона світу. 12 поєдинків, 11 нокаутів – це не подарунок, це говорить про те, що суперник серйозний. У мене, наприклад, більше боїв, більше досвіду, а він молодий, буде хотіти виграти достроково. Не сказав би, що рідні трибуни будуть якось тиснути на Тейлора. Тиснути на нього буде те, що він буде боксувати з найсильнішим суперником у його кар'єрі. Я знову хочу потрапити в струмінь,знову повернутися, виграти цей бій і знову завоювати пояс чемпіона світу, який знаходиться у Хосе Раміреса", - повідомив Постол.

Зазначимо, що Постол повинен був провести бій 9 березня проти американця Регіса Прогрейса за титул тимчасового чемпіона WBC, але пізніше отримав травму в тренувальному таборі.

Свій останній бій Постол провів 16 вересня минулого року, коли вийшов на ринг у Києві проти узбека Джамшидбека Наджмітдінова.

Повернення вийшло не з легких - Віктор побував у нокдауні, але повернувся в бій і здобув перемогу над узбецьким боксером одноголосним рішенням суддів (98:92, 97:92, 97:92).

Раніше повідомлялося про те, що Віктор Постол очолив рейтинг WBC в напівсередній вазі.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі