Українець Михайлюк провів черговий результативний матч за "Лейкерс"

Поділитися
Українець Михайлюк провів черговий результативний матч за "Лейкерс" 15 очок Михайлюка допомогли "Лейкерс" обіграти "Кліпперс" © twitter.com
Український баскетболіст продовжує допомагати своїй новій команді.

Сьогодні, 13 липня, два українця Святослав Михайлюк і Богдан Близнюк зустрілися між собою у матчі першого раунду плей-офф Літньої ліги НБА "Лос-Анджелес Лейкерс" – "Лос-Анджелес Кліпперс".

Випускник університету Канзасу добре зарекомендував себе у попередніх зустрічах і вже підписав контракт з "Лейкерс". У дербі Михайлюк показав непогану результативність, провівши на майданчику 24 хвилини, набравши 15 очок, зробивши 3 підбору і зробивши 4 передачі.

У свою чергу, Близнюк, після підписання контракту з ізраїльським клубом, отримав на паркеті 6 хвилин, протягом яких набрав 2 очки.

"Лос-Анджелес Лейкерс" – "Лос-Анджелес Кліпперс" - 82:69 (19:12, 21:24, 21:12, 21:21)

Після цієї перемоги "Лейкерс" вийшли у чвертьфінал Літньої ліги в Лас-Вегасі.

"Всі знають сильні і слабкі сторони один одного. Ми почали краще розуміти, як грати командою в захисті, у нас покращилася внутрішня хімія. Всі дуже багато працюють і прагнуть, через що це і працює.

Чого я чекав від себе? Не знаю, я просто грав у баскетбол. Що б не відбувалося, я виходжу на корт просто для того, щоб грати. Це моя перша Літня ліга, відмінний досвід. У нас чотири перемоги поспіль і, я сподіваюся, ми будемо продовжувати так само.

Якою буде моя подальша роль в команді? Знаєте, я ще не думав про це, зараз я повністю сконцентрований на Літній лізі. Я хочу покращити багато чого, стати краще у всіх компонентах, у всіх", - поспілкувався з журналістами після гри з "Кліпперс" Михайлюк.

Нагадаємо, Михайлюк був обраний "Лейкерс" на драфті НБА під 47-м номером. Він став першим в історії клубу задрафтованим українцем.

У минулому сезоні 21-річний баскетболіст представляв університетський "Канзас" і проводив в середньому 34,5 хвилини на майданчику за гру, набираючи 14,6 очка, 3,9 підбору і 2,7 передачі.

Раніше повідомлялося про те, що Михайлюк підписав довгостроковий контракт з "Лейкерс".

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі