Українець Малиновський може провести бій за титул WBO

Поділитися
Українець Малиновський може провести бій за титул WBO Малиновський може зустрітися з чемпіоном світу Оскаром Вальдесом © K2 Promotions
Команда українського боксера веде переговори про поєдинок.

Чемпіон Європи в напівлегкій вазі Олег Малиновський (22-0, 6 КО) претендує на бій з володарем титулу WBO Оскаром Вальдесом (23-0, 19 КО).

Про це повідомив генеральний директор K2 Promotions Ukraine Олександр Красюк:

"Малиновський у нас зараз буде в топ-5, а може і в топ-3 рейтингу WBO. По нашій лінії є чемпіон світу – Оскар Вальдес. Він реально талановитий хлопець.

Був бій, коли Бурсак в Каліфорнії бився проти Раміреса за пояс чемпіона світу, в цьому ж вечорі боксу бився і Вальдес. Тоді у мене була можливість поговорити з менеджером Вальдеса, ми познайомилися і проговорили це питання.

Зараз у нас триває діалог з Top Rank з приводу бою Вальдес – Малиновський. Однак, це постійна робота, яка робиться не тільки по Олегу Малиновському, але і кожному з боксерів. Це те, що завжди залишається за лаштунками", – сказав Красюк.

Нагадаємо, що в своєму останньому поєдинку Малиновський в Броварах захистив свій титул чемпіона Європи WBO в напівлегкій вазі, нокаутувавши Давида Берну (13-1-0, 12 КО) з Угорщини в першому раунді.

Раніше повідомлялося, що Олександр Усик може перейти в суперважку вагу після Всесвітньої боксерської суперсерії.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі