Українець Лень зробив серйозний внесок у перемогу "Фінікса" над "Далласом" в НБА

Відео
Поділитися
Українець Лень зробив серйозний внесок у перемогу "Фінікса" над "Далласом" в НБА Олексій Лень видав яскравий матч в НБА © nba.com
Яскраве шоу від українського баскетболіста допомогло його команді на домашньому майданчику здолати одну з провідних команд НБА.

Єдиний представник України у Національній баскетбольній асоціації центровий Олексій Лень видав ще один чудовий матч за "Фінікс Санз".

Його команді вдалося здобути важливу перемогу на домашньому майданчику - "Санз" впоралися з "Даллас Маверікс" 124:115.

Український бігмен провів на паркеті 28 хвилин, за які зумів набрати 17 очок (двоочкові - 6/9, штрафні - 5/7), зробивши 4 данка. До них семифутер додав 7 підбирань (3 - в нападі), а також перехоплення та блок-шот. При цьому дограти до сирени поєдинок йому не дозволив ліміт фолів. Лень покинув гру достроково і не зумів побити свій рекорд за кількістю набраних очок. Нагадаємо, що він становить 19 балів.

Цікаво, що Леню нарешті вдалося видати яскравий матч на домашній арені "Фінікса" - до цього 21-річний "великий" блищав виключно на виїзді. Додамо, що "Фінікс" йде на 9-му місці в конференції Захід і серйозно претендує на потрапляння в плей-офф чемпіонату НБА.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі