Українець Лень провів найрезультативніший матч в сезоні НБА

Поділитися
Українець Лень провів найрезультативніший матч в сезоні НБА Лень оформив п'ятий дабл-дабл за "Атланту" © nba.com
Український баскетболіст встановив особистий рекорд результативності за "Атланту".

Український центровий "Атланти" Олексій Лень зіграв у матчі регулярного чемпіонату НБА проти "Вашингтон Візардс" (98:114).

Українець не з'явився у стартовому складі "Хоукс", але провів на паркеті 27 з половиною хвилин. За цей час Олексій набрав 24 очки, що зробило центрового найрезультативнішим гравцем своєї команди. Українець реалізував 10 з 16 двоочкових кидків (62,5%), 1 з 2 штрафних (50%) та 1 з 3 триочкових (33,3%).

Крім того, українець зробив 11 підборів, зробив 3 блок-шоти, створив 1 втрату і 3 фоли. Рейтинг ефективності Леня склав -6. Зазначимо, що це вже п'ятий дабл-дабл центрового за "Атланту" і особистий рекорд результативності українця. Раніше йому вдавалося набрати більше у матчах за "Фінікс" проти "Орландо" (04.03.2016, 31 очко) і "Голден Стейт" (12.03.2016, 26 очок).

Нагадаємо, в минулому Лень виступав за "Фінікс", але минулого літа 25-річний баскетболіст покинув клуб і отримав пропозицію від "Атланти".

У минулому сезоні Лень провів за "Санз" 69 матчів, в яких в середньому проводив на майданчику 20 хвилин, набрав 8,5 очка, здійснював 7,5 підбори і 1,2 передачі.

Раніше повідомлялося про те, що українець Олексій Лень провів яскравий матч в НБА.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі