Українець Лень набрав 10 очок у матчі НБА

Поділитися
Українець Лень набрав 10 очок у матчі НБА "Лейкерс" Михайлюка виграли у "Детройта", "Атланта" Леня поступилася "Брукліну" © nba.com
Очки Леня не допомогли його команді перемогти.

У Національній баскетбольній асоціації відбувся черговий ігровий день, в матчах якого взяли участь українці. Гравець "Атланти" Олексій Лень провів на майданчику 19 хвилин у поєдинку з "Брукліном".

За цей час він зумів набрати 10 очок (реалізація 2/7, триочкові 0/1), зробити 4 підбирання (2 в атаці), 1 блок-шот, зробити 3 фоли. Центровий розпочав зустріч на лаві запасних. Однак це не допомогло його команді – "Хоукс" програли з рахунком 100:116.

Інший представник України Святослав Михайлюк зіграв за "Лейкерс" проти "Детройта". Свінгмен отримав всього 2 хвилини ігрового часу, за які йому вдалося записати в свій актив лише 1 перехоплення. "Озерники", в свою чергу, здобули перемогу з рахунком 113:100.

Нагадаємо, в минулому Лень виступав за "Фінікс", але минулого літа 25-річний баскетболіст покинув клуб і отримав пропозицію від "Атланти".

Влітку Михайлюк був обраний "Лейкерс" на драфті НБА під 47-м номером. Він став першим в історії клубу задрафтованим українцем.

Раніше повідомлялося про те, що Олексій Лень провів найрезультативніший матч в сезоні НБА.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі