Українець Хижняк визнаний найкращим боксером світу серед аматорів

Поділитися
Українець Хижняк визнаний найкращим боксером світу серед аматорів Хижняк - найкращий боксер світу серед аматорів © Sport Arena
У минулому році український боксер виграв чемпіонат Європи та чемпіонат світу.

Міжнародна боксерська Асоціація визнала українського чемпіона світу і Європи Олександра Хижняка найкращим боксером світу незалежно від вагових категорій у 2017 році.

Нагородження українця, який виступав на любительському рівні, відбулося в рамках Всесвітнього боксерського форуму в Сочі.

Останній раз таку нагороду серед українців отримував Олександр Усик, в 2011 році.

"Це неймовірне визнання і надзвичайно почесна нагорода для мене. Вдячний міжнародній боксерській громадськості, президенту ФБУ Володимиру Продивусу, першому віце-президенту ФБУ Дмитру Шенцеву, моєму батькові і тренеру Олександру Хижняку, тренерському складу збірної України на чолі з Дмитром Сосновським і, звичайно ж, всім уболівальникам за підтримку. Це наша спільна перемога.

Подібні нагороди є великим стимулом для того, щоб ще з більшою мотивацією працювати заради отримання нових вершин. Моя головна мета – нагорода Олімпійських ігор і зроблю все від себе можливе, щоб якомога краще підготуватися до ліцензійного чемпіонату світу 2019 та отримати перепустку на Олімпіаду Токіо-2020", - заявив Хижняк.

Нагадаємо, Хижняк є переможцем чемпіонату України U-22, дорослого чемпіонату України, чемпіонату Європи U-22, дорослого чемпіонату Європи та чемпіонату світу, а також був визнаний найкращим боксером світової першості незалежно від вагової категорії.

Раніше Олександр Хижняк був визнаний найкращим спортсменом 2017 року в Україні.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі