Українець Богачук здобув ефектну перемогу на розігріві бою Головкін – Альварес

Поділитися
Українець Богачук здобув ефектну перемогу на розігріві бою Головкін – Альварес Поєдинок завершився у другому раунді © iSport.ua
Український боксер переміг мексиканського спортсмена.

Український боксер Сергій Богачук провів свій п'ятий бій на професійному рингу. Українець боксував в Лас-Вегасі на розігріві перед поєдинком між Геннадієм Головкіним і Саулем Альваресом.

22-річний боксер напівсередньої ваги Богачук зустрівся на рингу з мексиканцем Хоаном Хосе Валенсуелой (5-9-1, 5 KO). Поєдинок завершився у другому раунді. Рефері зупинив бій за явної переваги українця і зафіксував перемогу технічним нокаутом.

Зазначимо, що Богачук дебютував на професійному рингу тільки в лютому цього року і вже встиг провести у США п'ять поєдинків. У всіх боях українець здобув перемоги.

Сам бій Головкіна і Альвареса завершився нічиєю. Офіційний рахунок суддів: 118-110 (Альварес), 115-113 (Головкін) і 114-114.

Нагадаємо, раніше в цьому місяці український чемпіон світу Олександр Усик нокаутував Марко Хука і вийшов у півфінал Всесвітньої боксерської суперсерії.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі