Українець Близнюк відзначився рекордом у студентській баскетбольній лізі США

Поділитися
Українець Близнюк відзначився рекордом у студентській баскетбольній лізі США Близнюк продемонстрував рекордну результативність © twitter.com
Богдан Близнюк успішно продовжує кар'єру в складі "Істерн Вашингтон Іглз".

Український баскетболіст Богдан Близнюк, який виступає у студентській лізі США NCAA у складі "Істерн Вашингтон Іглз", провів свій найрезультативніший матч в кар'єрі.

Уродженець Луцька став одним з героїв поєдинку проти "Портленд Стейт Вікінгз" (130:124), зумівши за 53 хвилини на майданчику набрати 45 очок, а також зробити 10 підбирань і 9 передач. Це найвища результативність українського форварда в кар'єрі.

При цьому його напарник Джейкоб Уайлі також набрав 45 очок, а 90 очок дуету за участю Близнюка - рекорд команди і конференції Big Sky від двох гравців однієї команди за матч.

Близнюк виступає за "Істерн Вашингтон Іглз" з 2014 року. У поточному сезоні 21-річний баскетболіст в середньому набирає 19,2 очки, 6 підбирань і 4,3 передачі.

Нагадаємо, раніше Близнюк став рекордсменом команди американського університету.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі