Українець Беленюк визнаний найкращим борцем року

Поділитися
Українець Беленюк визнаний найкращим борцем року Беленюк отримав 10 тисяч доларів © Instagram
Український спортсмен отримав почесну нагороду.

Всесвітній союз боротьби (United World Wrestling) назвав українця Жана Беленюка найкращим борцем року в греко-римському стилі.

Нагороду і чек на 10 тисяч доларів українець отримав на чемпіонаті світу за трьома видами боротьби, який проходить у Парижі. Про свій успіх Беленюк повідомив на сторінці в Instagram.

"Спасибі UWW за визнання мене найкращим борцем за підсумками 2016-го року у світі. Спасибі всім хто сприяв моїм досягненням у цьому році! Хоч в 2017-му році я все пропустив, планую в 2018-му почати потихеньку повертатися на лідируючі позиції європейських і світових арен. Дякую всім хто в мене вірить і підтримує", - написав український борець.

Нагадаємо, в 2016 році Беленюк на Олімпійських іграх в Ріо-де-Жанейро завоював "срібло". У фіналі Олімпіади киянин при спірному суддівстві з рахунком 2:8 поступився росіянину Давиту Чакветадзе.

Крім успіху на Олімпіаді Беленюк вдруге в кар'єрі став чемпіоном Європи. На континентальному форумі в Ризі в сутичці за "золото" у ваговій категорії до 85 кг українець зупинив представника збірної Грузії Роберта Кобліашвіли.

Раніше повідомлялося, що призер Олімпіади в Ріо Жан Беленюк відмовився виступати за Китай.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі