Українці завоювали повний комплект медалей на етапі Кубка світу з веслування

Поділитися
Українці завоювали повний комплект медалей на етапі Кубка світу з веслування Українці виграли "золото", "срібло" і дві "бронзи" © НОК України
Українці вдало виступили на другому етапі Кубка світу поспіль.

В угорській Сегеді проходить другий етап Кубка світу з веслування на байдарках і каное. Збірній Україні вдалося зібрати повний комплект нагород в декількох заїздах першого дня турніру.

Першу медаль змагального дня здобула каноїстка Людмила Лузан на дистанції 500 метрів, показавши час 2:08.504 і посівши третє місце. Для українки це вже друга "бронза" в нинішньому сезоні. На попередньому етапі у Франції Лузан також показала третій результат.

Ще одну "бронзу" в актив збірної України записали Ігор Трунов і Іван Семикін у байдарці-двійці на дистанції 500 метрів, завершивши виступ з часом 1:28.386.

Срібними призерами етапу Кубка світу стали Олег Кухарик і Віталій Цуркан, які подолали 1000 метрів за 3:06.485. Краще українського дуету були лише іспанці Ініго Пена і Франциско Кубелос, що випередили українців менше, ніж на секунду.

На найвищу сходинку п'єдесталу пошани зійшов Сергій Ємельянов, який прийшов першим в заїзді на 200 метрів серед параканоїстов. Українець показав час 39.254.

Читайте також: Українські веслярі завершили чемпіонат Європи з шістьма медалями

Раніше українці виграли повний комплект медалей на першому етапі Кубка світу у Франції.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі