Українці з "золотом" і світовими рекордами завершили чемпіонат Європи зі стрільби

Поділитися
Українці з "золотом" і світовими рекордами завершили чемпіонат Європи зі стрільби Українці стали першими у стрільбі з пістолета © НОК України
Українські стрілки завойовували медалі і встановлювали рекорди на європейській першості в Угорщині.

В угорському Дьйорі тріумфально для України завершилися змагання чемпиионату Європи по стрільбі з пневматичної зброї. Про це повідомила прес-служба НОК України.

Золоту медаль завоювала збірна України у складі Олега Омельчука, Павла Коростильова та Віктора Банькіна в командній вправі зі стрільби з пістолета.

Крім того, у стрільбі по рухомій мішені серед жінок українка Вікторія Рыбовалова здобула "срібло".

Бронзові нагороди на рахунку Галини Авраменко (рухома мішень, ГП-11а), Олени Костевич і Олега Омельчука (змішана команда, пістолет), Ганни Ільїної та Олега Царькова (змішана команда, гвинтівка), а також Ільїної разом з колегами Марією Войцеховською та Ольгою Закапко в командному виступі у стрільбі з гвинтівки.

Не обійшлося й без рекордів. У змаганнях серед змішаних пар з гвинтівки Марія Войцеховська та Сергій Куліш набрали найбільшу кількість очок у кваліфікації - 838,5, встановивши новий рекорд Європи і світу. Олімпійська чемпіонка Олена Костевич у кваліфікації з пневматичної зброї набрала 583 очки у вправі ПП-3, аналогічно встановивши рекорд Європи і світу.

Нагадаємо, в минулому році Костевич виграла "срібло" Кубка світу зі стрільби.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі