Українці Володимир Кличко та Віктор Постол потрапили в топ-20 нокаутів 2014 року

Відео
Поділитися
Українці Володимир Кличко та Віктор Постол потрапили в топ-20 нокаутів 2014 року Володимир Кличко нокаутував Кубрата Пулєва в п'ятому раунді © facebook.com/KlitschkoOfficial
Авторитетне видання GP Boxing представило свою версію кращих нокаутів в боксерських поєдинках. Приємно, що в ній знайшлося місце для двох українських боксерів.

У 2014 році відбулося кілька цікавих боксерських матчів, однак не всі з них завершувалися достроково, адже найчастіше суперники були приблизно на одному рівні, що передбачає не тільки атакуючі, але і зважені оборонні дії.

Втім, яскраві нокаути траплялися й у менш значних і рейтингових боях. Так, в топ-20 двічі потрапив росіянин Олександр Повєткін, і видовищність епізодів з його участю пояснюється швидше великою різницею в класі між ним і його опонентами, ніж власне високим рівнем і зірковістю самого Російського Витязя.

Знайшлося місце в хіт-параді і двом українцям - безсумнівно це майстер нокаутів, доктор Сталевий Кулак Володимир Кличко. Кінцівка його поєдинку з болгарином Кубратом Пулєвим була дійсно яскравою. Другий номінант - менш відомий боксер з Києва, напівсередньоваговик Віктор Постол. У травні йому вдалося нокаутувати турка Сельчука Айдина в 11 раунді елімінатора на чемпіонський бій за версією WBC. У 2015 році Постол спробує завоювати титул чемпіона світу в першій напівсередній вазі (до 63,5 кг).

Читайте також: Британський боксер Тайсон Ф'юрі побачив "страх в очах Володимира Кличка"

Напередодні стало відомо, що Володимир Кличко проведе наступний бій 25 квітня 2015 року в Нью-Йорку. Суперником українця стане або американець Браянт Дженнінгс, або його співвітчизник Шеннон Бріггс.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі