Українці виступлять на командних чемпіонатах Європи зі сквошу

Поділитися
Українці виступлять на командних чемпіонатах Європи зі сквошу Склад збірних був сформований на чемпіонаті України © Інтерфакс-Україна
Чоловіча збірна буде боротися за вихід з групи, жіноча - за путівку у вищий дивізіон.

Українці виступлять на чоловічому та жіночому командних чемпіонатах Європи зі сквошу, які відбудуться 20-23 квітня в Бухаресті та 4-7 травня у Варшаві відповідно.

Склад команд, які представлятимуть Україну на змаганнях, був сформований за підсумками індивідуального чемпіонату України, який проходив 25-27 березня.

Чоловіча збірна, за словами першої ракетки України зі сквошу Дениса Подвірного, на чемпіонаті Європи налаштована на вихід зі своєї групи. "З нами в групі збірні Уельсу та Ізраїлю, вийти з групи буде важко, але цілком по силам. Склад нашої збірної підійшов до змагань без травм, амбіції у нас є, будемо намагатися порадувати і себе, і вболівальників", - зазначив Подвірний, який в цьому році став чемпіоном країни.

Завдання жіночої збірної - перейти у вищий дивізіон і отримати досвід гри з іншими європейськими збірними. "У нашому дивізіоні є як дуже сильні суперники - збірні Шотландії, Фінляндії, Італії, так і європейські середняки - збірні Білорусі, Румунії, Ізраїлю, Гібралтару, Латвії, Люксембургу. З усіма буде непросто. Багато що визначить жереб, своїх конкурентів по групі ми дізнаємося трохи пізніше", - зазначила перша ракетка українського жіночого сквошу Надія Усенко.

Відзначимо, що в 2015 році чоловіча та жіноча збірні України зі сквошу були 18-мі на командних чемпіонатах Європи.

Сквош - вид спорту з м'ячем і ракеткою в закритому приміщенні. Гра ведеться спеціальними ракетками на оточеному з чотирьох боків стінами корті. На даний момент в світі налічується більше 30 мільйонів гравців в сквош. Цей вид спорту є одним з головних претендентів на включення в програму Олімпійських ігор.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі