Українці Старікова та Гриньов виграли загальний залік Кубка світу з велотреку

Поділитися
Українці Старікова та Гриньов виграли загальний залік Кубка світу з велотреку Старікова - переможниця загального заліку Кубка світу © XSport.ua
Українські спортсмени виявилися кращими у різних дисциплінах.

Українські велосипедисти Олена Старікова і Віталій Гриньов виграли загальний залік Кубка світу з велотреку. Старікова перемогла у спринті, а Гриньов - скретчі.

На останньому етапі в Гонконзі Олена посіла четверте місце в спринті. За підсумками всього сезону вона набрала 2100 очок (8 місце Франція, 10 місце Канада, 3 місце Німеччина, 4 місце Лондон, 2 місце Нова Зеландія і 4 місце Гонконг). В українки виявилося на 100 очок більше, ніж у представниці Гонконгу Лі Вай-Ше.

Віталій Гриньов також не зумів перемогти на етапі в Гонконзі, але завдяки перемозі на змаганнях у Канаді виграв загальний залік. Українець набрав 1280 очок, що на 35 пунктів більше, ніж у австрійця Стефана Матцнера.

Нагадаємо, в березні минулого року у нідерландському Апелдорні пройшов чемпіонат світу з велотреку, на якому українські спортсмени не змогли завоювати жодної нагороди.

Раніше повідомлялося про те, що Україна завоювала дві медалі на Кубку світу з велотреку у Франції.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі