Українці Путівцев і Костевич результативно провели матч чемпіонату Польщі

Поділитися
Українці Путівцев і Костевич результативно провели матч чемпіонату Польщі Костевич відзначився гольовою передачею © twitter.com
Українські футболісти зіграли один проти одного.

Українські захисники Володимир Костевич і Артем Путівцев взяли активну участь у матчі чемпіонату Польщі "Лех" – "Термаліка" (3:1).

Першу результативну дію записав на свій рахунок захисник "Леха". Костевич віддав гольову передачу на Крістіана Гюткяєра, який забив перший гол у матчі.

Участь Путівцева виявилося гольовою в середині другої половини зустрічі. Центрбек "Термаліки" забив м'яч на 74-й хвилині поєдинку.

У нинішньому сезоні 25-річний Костевич зіграв в 24 матчах за "Лех" у всіх турнірах. А от 29-річний Путівцев забив 1 гол в 21 поєдинку у складі "Термаліки".

Після 21-го туру команда з Познані займає 2-е місце в турнірній таблиці, маючи в активі 36 очок. "Термаліка", у свою чергу, розташовується на 12-й сходинці з 21 очком.

Раніше Володимир Костевич був визнаний найкращим лівим захисником чемпіонату Польщі.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі