Українці Долгополов і Світоліна вийшли у фінал Кубка Хопмана

Поділитися
Українці Долгополов і Світоліна вийшли у фінал Кубка Хопмана Долгополов і Світоліна зіграють у фіналі © btu.org.ua
Українська пара виграла третій матч з трьох і буде боротися за перемогу в турнірі.

Олександр Долгополов і Еліна Світоліна вийшли у фінал Кубка Хопмана. У третьому матчі групового етапу українська пара обіграла суперників з Австралії - Лейтона Х'юїта і Ярмілу Вольф (Гайдошову).

Перший бал українській збірній принесла Еліна Світоліна, яка впоралася з Вольф у двох сетах (6:3, 6:3) і здобула свою третю перемогу на турнірі в одиночному розряді. А слідом дострокову перемогу у зустрічі приніс Україні Олександр Долгополов, який переграв досвідченого Х'юїта в трьох сетах - 4:6, 6:3, 6:4.

"Мені не дуже хотілося виходити на мікст з рахунком 1:1. Тому що ми програли тут два своїх міксти і було б занадто багато напруги, якщо б мій матч був програний. Так що я боровся за кожен м'яч, - зазначив Долгополов, - Представляти свою країну - багато значить для мене. Я трохи більше нервую, ніж коли виступаю в турі. За нами стежить вся Україна, тому для мене це важливий виступ".

Світоліна - Вольф

Долгополов - Х'юїт

Світоліна/Долгополов - Вольф/Х'юїт

У міксті українці в підсумку програли (6:3, 5:7, 5:10), але все одно з трьома перемогами у трьох зустрічах зайняли перше місце у своїй групі і тепер зіграють у фіналі. Суперник української пари визначиться пізніше.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі