Українці Дерев'янченко і Хитров нокаутували своїх суперників

Поділитися
Українці Дерев'янченко і Хитров нокаутували своїх суперників Дерев'янченко завершив бій у другому раунді
Українські боксери здобули впевнені перемоги в США.

Представники української школи боксу провели чергові поєдинки на професійному рингу, здобувши переконливі перемоги.

Середньоваговик Сергій Дерев'янченко дуже швидко нокаутував досвідченого австралійця Сема Солімана (44-14, 18 КО). Двічі за п'ять хвилин українець відправляв суперника в нокдаун, а під кінець другого раунду нокаутував його.

Таким чином, Дерев'янченко здобув свою дев'яту перемогу в дев'яти боях, піднявся на другу позицію в рейтингу IBF і став офіційним претендентом на бій за чемпіонський пояс, який належить Геннадію Головкіну.

Інший український середньоваговик Євген Хитров провів свій чотирнадцятий бій на профі і записав в актив чотирнадцяту перемогу (дванадцять - нокаутом). Українець протягом усього поєдинку бив американця Пола Мендеса (19-3-2, 9 КО), і в дев'ятому раунді рефері був змушений зупинити бій і зафіксувати перемогу Хитрова технічним нокаутом.

В рамках вечора боксу в США поєдинок провів ще один українець - Іван Голуб (12-0, 10 КО). Перспективний боксер здобув перемогу технічним нокаутом у другому раунді над мексиканцем Ернесто Ортісом (10-3, 7 КО).

Нагадаємо, 23 липня свій бій проведе чемпіон світу Віктор Постол, який вийде в ринг проти американського чемпіона Теренса Кроуфорда.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі