Україна цього року з Аргентиною не зіграє

Поділитися
Товариський матч між збірними України та Аргентини з футболу, який був призначений на осінь 2010 року, не відбудеться. Про це у середу, 27 липня, повідомив наставник української команди Мирон Маркевич.
Товариський матч між збірними України та Аргентини з футболу, який був призначений на осінь 2010 року, не відбудеться. Про це у середу, 27 липня, повідомив наставник української команди Мирон Маркевич. «Що стосується товариського матчу зі збірною Аргентини, то, наскільки я зрозумів, у цьому році з цією командою ми спаринг проводити не будемо. Звичайно, питання щодо переговорного процесу не входить до моєї компетенції, але схоже, що 12-го жовтня ми зіграємо з іншим суперником», - повідомив він. Маркевич уточнив, що зараз ведуться переговори на цю дату із збірними Чилі та Уругваю. Окрім того, Маркевич розповів про склад збірної, який викликаний на товариський поєдинок із збірною Голландії. «У списку гравців, які залучені на контрольний матч проти Нідерландів, новобранець поки один - Євген Чеберячко з "Дніпра". Він досить впевнено грає за свій клуб, тому ми й вирішили подивитися його в збірній. Тим більше що у нас є проблеми у центрі оборони. Подивимося, як Євген себе проявить, ближче познайомимося», - розповів Маркевич. Нагадаємо, товариський матч зі збірною Голландії пройде 11 серпня у Донецьку на «Донбас-Арені». У вівторок тренерський штаб української збірної оголосив список гравців, які були викликані на цей поєдинок.

За матеріалами Турнір

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі