Україна посіла третє місце у підсумковому заліку юнацької Олімпіади

Поділитися
Україна посіла третє місце у підсумковому медальному заліку перших в історії Юнацьких Олімпійських ігор, які проходили у Сінгапурі. Українські спортсмени вибороли 35 медалей, з яких 10 золотих, 9 срібних і 16 бронзових.
Україна посіла третє місце у підсумковому медальному заліку перших в історії Юнацьких Олімпійських ігор, які проходили у Сінгапурі. Українські спортсмени вибороли 35 медалей, з яких 10 золотих, 9 срібних і 16 бронзових.Так, на рахунку гімнаста Олега Степка два «золота» і два «срібла». Дворазовим чемпіоном Ігор став плавець Андрій Говоров, а його колега по команді з плавання Дарина Зевіна зібрала повний комплект нагород різного гатунку. Перше місце в загальному заліку зайняв Китай. На рахунку спортсменів з цієї країни 30 золотих, 18 срібних і п'ять бронзових медалей. На другому місці опинилася Росія (20, 17, 12), а на четвертому - Південна Корея (10, 4, 5). Участь у перших в історії Юнацьких Олімпійських іграх взяли більше 3,5 тисяч спортсменів у віці 14-18 років, які представляли 204 країни світу. Протягом 12 днів юні атлети у 26 олімпійських видах спорту розіграли 201 комплект нагород. Україну на престижних стартах представляли 55 спортсменів, які змагалися у 18 видах. Офіційне закриття юнацьких Ігор відбудеться у четвер, 26 серпня.
Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі