Україна зіграє в Кубку Девіса без Долгополова і Стаховського

Поділитися
Україна зіграє в Кубку Девіса без Долгополова і Стаховського Стаховський не зіграє за збірну © btu.org.ua
Лідери українського чоловічого тенісу не допоможуть команді в матчі проти Литви.

Федерація тенісу України оголосила склад чоловічої збірної на поєдинок проти Литви, який відбудеться з 18 по 20 вересня у Вільнюсі.

Стало відомо, що у складі не буде першої та другої ракеток країни - Олександра Долгополова і Сергія Стаховського. Перший був змушений взяти відмову через травму ліктя, яку він отримав на US Open.

А ось Стаховський відмовився від виступу за національну команду, щоб приділити більше уваги професійній кар'єрі. Під час матчу Кубка Девіса Сергій буде виступати на турнірі у Стамбулі. Таке рішення українець прийняв вперше з 2006-го року - саме з цього року тенісист захищав кольори команди без перерв.

В майбутньому матчі Україна зможе розраховувати на наступних гравців: Ілля Марченко, Денис Молчанов, Владислав Манафов і Марат Девятьяров.

Варто відзначити, що протистояння визначить збірну, яка гарантує собі місце в Першій групі Євро-Африканської зони на весь наступний рік.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі