Україна зазнала першої втрати на Відкритому чемпіонаті Франції

Поділитися
Україна зазнала першої втрати на Відкритому чемпіонаті Франції Леся Цуренко програла на старті Ролан Гаррос © Теннисный портал Украины
Леся Цуренко не змогла впоратися з сербкою Бояной Йовановски. Тепер на кортах "Ролан Гаррос" у жіночій сітці залишилася лише Еліна Світоліна.

На старті Відкритого чемпіонату Франції українська тенісистка Леся Цуренко програла Бояні Йовановски з Сербії 6:1, 1:6, 0:6.

Таким чином, Цуренко не вдалося і в третій спробі подолати перше коло турніру Великого Шолома в Парижі.

"Я не встигла усвідомити, що сталося, коли Йовановски перехопила ініціативу, зловила ритм. Все відбулося дуже швидко, я перебувала в прострації", - сказала після матчу Цуренко.

"Я розуміла, що потрібно було щось змінювати в своїй грі, в тактиці. Але тоді, на корті я просто не встигла це зрозуміти, так швидко все сталося", - резюмувала тенісистка.

Цуренко зізналася, що грунт не є її улюбленим покриттям і додала, що з нетерпінням чекає старту Вімблдону в середині літа.

У жіночому розряді Ролан Гаррос залишилася лише одна представниця України - Еліна Світоліна. 25 травня вона зіграє проти бельгійки Яніни Вікмайєр. Також в цей день вступлять в боротьбу і чоловіки: українець Сергій Стаховський зіграє свій матч проти литовця Рикардаса Беранскиса.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі