Україна завоювала ще п'ять медалей Універсіади-2017

Поділитися
Україна завоювала ще п'ять медалей Універсіади-2017 Українські шпажистки виграли "золото" © Телеграф
Українці продовжують успішно виступати в Тайбеї.

Сьогодні, 23 серпня, на літній Універсіаді-2017 збірна України зуміла виграти ще п'ять медалей.

Український гімнаст Олег Верняєв завоював три нагороди у фіналах в окремих видах. 23-річний спортсмен до "золота" у багатоборстві та "срібла" командного турніру додав ще два "срібла" і "бронзу".

У вправах на коні українець посів друге місце. За свій виступ він отримав оцінку 15,033 і поступився лише Чих-Кай з Тайваню.

На кільцях Верняєв заробив 14,800 бали від суддів і посів третє місце, а перемога дісталася вірменинові Артуру Товмасяну (15,025).

В опорному стрибку Верняєв взяв середній бал 14,733, який дозволив українцю посісти другу сходинку. Верняєв поступився лише 5 сотих домініканцеві Адрису Ніну Рейесу.

Зазначимо, що Верняєв сенсаційно не зміг пробитися у фінал в своєму коронному виді – у вправах на паралельних брусах. Саме цей снаряд приніс Олегу його головні трофеї – "золото" Олімпіади, чемпіонату світу та три "золота" чемпіонатів Європи.

Проте навіть без Верняєва Україна не залишилася без медалі в цій дисципліні. Друге місце тут зумів зайняти Петро Пахнюк.

Ще одну золоту медаль Універсіади зуміли здобути українські шпажистки. Жіноча збірна України з фехтування на шпагах у складі Юлії Свмстиль, Ксенії Пантелєєвої, Анфіси Почкалової та Фейбі Бежури виграла "золото", обігравши у фіналі збірну США (45:44).

На даний момент в активі України 17 медалей - 6 золотих, 6 срібних та 5 бронзових. Українська збірна перебуває на шостому місці в медальному заліку.

Раніше повідомлялося, що Україна взяла ще три "золота" Універсіади-2017.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі