Україна завоювала ще дві медалі на ізраїльському Гран-прі з дзюдо

Поділитися
Україна завоювала ще дві медалі на ізраїльському Гран-прі з дзюдо Каланіна виграла "срібло" © XSport.ua
Українські спортсмени зупинилися в кроці від золотих медалей.

Українські дзюдоїсти Яков Хаммо і Єлизавета Каланіна завоювали срібні медалі в третій день престижного турніру з дзюдо серії Гран-прі в Тель-Авіві (Ізраїль).

Хаммо у фіналі вагової категорії +100 кг поступився ізраїльтянину Ору Сассону. Щоб потрапити до фіналу українець переміг азербайджанця Шахіна Гахраманова, росіянина Антона Кривобокова і представника Узбекистану Бекмурода Олтібоєва.

Каланіна у категорії +78 кілограм програла Ірині Киндзерській з Азербайджану. На шляху до фіналу Єлизавета перемогла італійську дзюдоїстку Елізу Марчіо і двох хорваток - Івану Маранич та Івану Сутало.

Зазначимо, що на цьому ж етапі українець Артем Хомула завоював бронзову нагороду в категорії до 73 кілограм, а Марина Черняк і Богдан Ядов змогли виграти срібні нагороди в категоріях до 48 кг та до 66 кг відповідно.

Нагадаємо, призові місця на етапах Гран-прі з дзюдо дозволяють спортсменам набирати очки (за перше - 200, за друге - 120, за третє - 80). Згодом їх кількість визначає потрапляння на континентальні чемпіонати, чемпіонати світу та Олімпійські ігри.

Раніше повідомлялося про те, що українка Дарина Білодід очолила рейтинг найкращих дзюдоїсток світу.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі