Україна завоювала два "срібла" на ЧЄ з художньої гімнастики

Поділитися
Україна завоювала два "срібла" на ЧЄ з художньої гімнастики Турнір проходить в Іспанії © youtube.com
Українські спортсменки здобули перші комплекти нагород.

Збірна України завоювали дві срібні медалі на чемпіонаті Європи з художньої гімнастики, який проходить в іспанському місті Гвадалахара. 2 червня були розіграні перші комплекти медалей − у командному багатоборстві, а також у багатоборстві у групових вправах. Українки Христина Погранична та Вікторія Онопрієнко, а також Анастасія Возняк, Валерія Ханіна, Діана Мижерицька, Дарина Кобець, Аліна Біхно і Тетяна Довженко стали срібними призерами в командному багатоборстві.

Друге "срібло" українки виграли сьогодні, 4 червня, у вправах з обручами, випередивши росіянок і поступившись лише представницям Італії. У багатоборстві у групових вправах українки посіли четверте місце, поступившись Росії, Італії та Болгарії.

Нагадаємо, що в середині квітня українка Влада Нікольченко виграла "срібло" у вправах з булавами в італійському Пезаро, на дебютному етапі Кубку світу у болгарській Софії вона посіла друге місце у цьому виді, а в азербайджанському Баку зібрала повний комплект нагород.

Відзначимо, що в 2020 році 35-й чемпіонат Європи з художньої гімнастики прийме Київ. Про це повідомив Європейський гімнастичний союз (UEG) на офіційній сторінці в Facebook. Турнір пройде в столиці України з 22 по 24 травня 2020 року.

Раніше повідомлялося про те, що українки завоювали чотири медалі на етапі Гран-прі з художньої гімнастики.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі