Україна за участь у футбольній Лізі націй отримає 1,5 млн євро

Поділитися
Україна за участь у футбольній Лізі націй отримає 1,5 млн євро Україна отримає за Лігу націй більше грошей, ніж передбачалося © ФК Шахтер
В УЄФА переглянули нарахування призових.

УЄФА оголосив про збільшення виплат учасникам і переможцям Ліги націй, про що повідомив офіційний сайт організації.

Федераціям усіх збірних, що беруть участь в турнірі, буде виплачена сума на 50% більше від спочатку заявленої. Таким чином, замість мільйона євро Україна за участь в Лізі отримає 1,5 мільйона.

Для переможців груп у всіх Лігах турніру також передбачена збільшена сума призових. У разі перемоги в групі, українська сторона отримає ще 1,5 мільйона євро замість спочатку заявленого одного.

Також УЄФА збільшив нагороду командам-переможцям своїх груп у Лізі А, які зіграють у фінальній частині турніру. Переможець турніру отримає 6 мільйонів євро, а його максимальний дохід від Ліги націй сумарно складе 10,5 мільйонів євро.

Нагадаємо, що Ліга націй – новий турнір УЄФА для збірних, який замінить більшу частину товариських зустрічей матчами турнірного значення і дозволить національним командам зустрічатися з рівними по силам суперниками, а також отримати путівку на Євро-2020.

Україна після двох зіграних турів лідирує у своїй групі, маючи шість очок в активі і випереджаючи команди Словаччини та Чехії.

16 жовтня у Харкові підопічні Шевченка проведуть поєдинок проти збірної Чехії.

Раніше повідомлялося про те, що Кріштіану Роналду вирішив бойкотувати Лігу націй.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі