Україна є єдиною країною, яка не уклала контракт з трансляторами Олімпіади-2018

Поділитися
Україна є єдиною країною, яка не уклала контракт з трансляторами Олімпіади-2018 Україна може залишитися без Олімпіади-2018 © Прес-служба Кабміну України
Трансляція майбутньої Олімпіади в Україні знаходиться під питанням.

Міністр молоді і спорту України Ігор Жданов розповів про можливі проблеми з трансляцією Олімпійських ігор 2018 року в Пхенчхані.

"Ми – єдина країна, яка не уклала контракт із групою компаній "Discovery", що володіє правами на трансляцію Олімпійських ігор 2018 року в Пхенчхані. Адже для того, щоб забезпечити в Україні трансляцію цих ігор, необхідно вже в цьому році заплатити цієї компанії щонайменше 600 тисяч доларів.

Це має робити Національне суспільне телебачення України на чолі з Зурабом Аласанією. Ми разом з Зурабом провели попередні переговори з цією компанією. Нам вдалося знизити загальну суму за трансляцію.

Спочатку вони хотіли 4 мільйони. Ми збили суму до 3 мільйонів – причому не лише зимові Олімпійські ігри, але і літню Олімпіаду Токіо-2020. Плюс ще якісь бонуси.

Але 600 тисяч проплати в цьому році і укладення договору – це критичний момент. Хоча це взагалі-то не мій функціонал; цим повинен займатися Аласанія. Роблю все можливе, щоб, коли будуть прийняті зміни до бюджету 2017 року, ці 600 тисяч туди неодмінно включили. Інакше ми Олімпіаду не побачимо – а люди нам цього не пробачать", – сказав Жданов.

Раніше Жданов заявив, що на спортивну інфраструктуру України буде виділено 300 мільйонів гривень.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі