Україна впевнено переграла Білорусь у кваліфікації Євро-2016

Поділитися
Україна впевнено переграла Білорусь у кваліфікації Євро-2016 Так українці відзначали гол Коноплянки © twitter.com
Підсумок зустрічі визначили три м'ячі, забиті ще в першому таймі.

Збірна України у сьомому турі кваліфікації Євро-2016 у Львові впевнено обіграла збірну Білорусі під керівництвом Олександра Хацкевича.

Українці здорово почали зустріч, з перших хвилин накрутивши швидкості. І вже на сьомій хвилині матчу відзначився Кравець. Автором гольової передачі став П'ятов, який виніс м'яч вперед - захисник помилився, після чого Кравець вийшов на голкіпера і впевнено переграв його.

Господарі продовжили контролювати хід зустрічі і другий гол забили на 30-й хвилині - Шевчук прострілив, голкіпер Білорусі відбив м'яч на Ярмоленка, а той просто не міг промахнутися. До великої перевагу України довів Коноплянка, який реалізував пенальті за фол Сівакова на Кравця. Крім того, в України у першому таймі було ще кілька моментів. Наприклад, забивати міг той же Коноплянка, але метрів з п'яти не зумів переграти голкіпера.

Другий тайм був менш насиченим на події. Українці включили режим економії сил: мало загрожували воротам Білорусі, але і супернику особливо нічого не дозволяли. Завершився голом єдиний момент біля воріт П'ятова. Хачеріді у штрафному сфолив проти Корніленко, і сам постраждалий реалізував пенальті. Але після забитого гола переломити хід зустрічі гостям не вдалося. Українці впевнено довели матч до перемоги.

Ложкою дьогтю стало вилучення Гармаша вже в доданий арбітром час. Півзахисник "Динамо" отримав другу жовту картку за симуляцію (першу - за суперечки з арбітром) і тепер пропустить матч проти Словаччини.

Україна - Білорусь - 3:1

Голи: Кравець, 7, Ярмоленко, 30, Коноплянка, 41 - Корніленко, 62

Україна: П'ятов, Федецький, Ракицький, Хачеріді, Шевчук, Ротань (Рибалка, 75), Степаненко, Гармаш, Коноплянка, Ярмоленко (Гусєв, 70), Кравець (Гладкий, 86)

Білорусь: Горбунов, Шитов, Мартинович, Філіпенко, Сіваков (Гордійчук, 46), Стасевич, Володько, Маєвський, Калачов (Сігневич, 74), Глєб (Брессан, 87), Корніленко

Попередження: Гармаш, Хачеріді, Ротань - Сіваков, Мартинович

Видалення: Гармаш, 90

Читайте також: Фоменко знайшов ключ до потенціалу команди, Хацкевич не чекає дружнього футболу

Після цього матчу в активі української збірної 15 очок. У своїй групі українці вже не опустяться нижче третього місця, тож мінімум вийдуть до плей-офф кваліфікації. У іншому матчі групи Іспанія переграла Словаччину и зрівнялася з нею за кількістю набраних очок - 18.

8 вересня, нагадаємо, Україна на виїзді зіграє зі Словаччиною.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі