Україна розгромила Словенію у відборі на баскетбольний ЧС-2019

Поділитися
Україна розгромила Словенію у відборі на баскетбольний ЧС-2019 Українці піднялися на третє місце групи © ФБУ
Команда Євгена Мурзіна домоглася успіху на домашньому майданчику.

Збірна України з баскетболу в домашньому матчі обіграла Словенію в рамках кваліфікації на чемпіонат світу-2019 на запорізькій арені "Юність".

Вже в першій чверті команда Євгена Мурзіна створила гандикап у 6 очок, а в наступних двох часових відрізках і зовсім збільшила розрив у рахунку до 24 пунктів. В останній десятихвилинці гості активізувалися, проте їм все одно не вдалося наздогнати господарів паркету. Таким чином, українські баскетболісти здобули п'яту перемогу в рамках кваліфікації на світову першість з перевагою в 28 очок.

Найрезультативнішим серед українців став захисник Олександр Кобець, який записав у свій актив 13 пунктів, а також зробив 3 передачі і 4 підбирання.

Україна – Словенія– 82:54 (22:18, 13:7, 23:9, 24:20)

Після перемоги над Словенією українська команда піднялася з п'ятого на третє місце в турнірній таблиці групи I, маючи на своєму рахунку 14 очок при 5-ти перемогах і 4-х поразках. Зазначимо, що саме перші три команди групи відберуться на світову першість в Китаї. Наступний матч в рамках відбору на чемпіонат світу підопічні Мурзіна проведуть на виїзді 2 грудня проти збірної Іспанії.

Нагадаємо, раніше жіноча збірна України з баскетболу пробилася на Євробаскет-2019.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі