Україна програла Канаді в Кубку Федерації

Поділитися
Україна програла Канаді в Кубку Федерації Українки поступилися на виїзді © twitter.com
Українські тенісистки повернулися до Євро-Африканської зони.

Жіноча збірна України з тенісу не змогла уникнути вильоту з Другої Світової Групи Кубка Федерації, програвши в складному матчі Канаді. Доля матчу вирішилася у п'ятій дуелі, парному матчі. У парному поєдинку сильнішими виявилися представниці Канади - вони і виграли загальний матч для своєї країни (3:2).

Поразка від Австралії (2:3) на старті сезону відправила Україну в плей-офф за право збереження місця у Другій Світовій групі Кубка Федерації. Щоб не вилетіти до Євро-Африканську Зону, "синьо-жовтим" треба було на виїзді в неповному складі обіграти Канади.

Особисті зустрічі закінчилися з рахунком 2:2 - Леся Цуренко на відмові суперниці відкрила рахунок, потім дві перемоги поспіль для Канади здобула Жені Бушар (над Катериною Бондаренко, а потім над Цуренко), а зрівняла рахунок Бондаренко.

А ось в парному поєдинку сильнішими виявилися представниці Канади - вони і виграли загальний матч - 3:2.

Таким чином, через два роки після виходу в другу Світову групу, Україна знову повертається до Євро-Африканської зони. Примітно, що в попередній раз "синьо-жовті" вилітали з Другої Світової групи також від Канади - в 2013 році українки вдома програли 2:3.

Тепер, щоб повернутися в Другу Світову групу, Україні треба буде виграти групу Євро-Африканської зони, а потім перемогти в матчі плей-офф.

Нагадаємо, що діють переможцями Кубка Федерації є американські тенісистки, які у фіналі обіграли збірну Білорусі.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі