Україна приєдналася до конвенції Ради Європи про безпеку під час футбольних матчів

Поділитися
Україна приєдналася до конвенції Ради Європи про безпеку під час футбольних матчів © tacopshq.com
Конвенцію підписали 14 держав.

Україна приєдналася до конвенції Ради Європи про безпеку під час футбольних матчів та інших спортивних заходів, повідомила прес-служба СЕ.

Церемонія підписання конвенції 14 країнами, в тому числі і Україною, відбулася в Стад-де-Франс в присутності кількох європейських міністрів.

Державами підписантами виступили: Болгарія, Франція, Греція, Грузія, Литва, Республіка Молдова, Монако, Чорногорія, Нідерланди, Португалія, Росія, Швейцарія, Македонія та Україна.

"Ця угода є важливим кроком вперед для поглиблення міжнародного співробітництва, що необхідно для безпечного прийняття країнами футбольних матчів та інших спортивних заходів ", - заявив генеральний секретар Ради Європи Турбйорн Ягланд.

Конвенцією передбачається посилення міжнародного поліцейського співробітництва, впровадження більш ефективних заходів щодо запобігання і покарання за хуліганство, як під час футбольних матчів та інших спортивних подій.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі