Україна – Південна Корея: анонс, де дивитися фінал молодіжного ЧС 15 червня

Поділитися
Україна – Південна Корея: анонс, де дивитися фінал молодіжного ЧС 15 червня Турнір проходить у Польщі © fifa.com
Українські футболісти перебувають за крок від чемпіонського титулу.

В суботу, 15 червня, у польському місті Лодзі відбудеться фінальний матч футбольного чемпіонату світу U-20, в якому зустрінуться збірні України та Південної Кореї.

Українська збірна стала головним відкриттям турніру, пробившись вперше в своїй історії у фінал найбільшої світової першості.

Підопічні Петракова на груповій стадії обіграли США (2:1) і Катар (1:0), а також зіграли внічию з Нігерією (1:1), що дозволило українцям виграти групу і в 1/8 вийти на не саму грізну Панаму.

У першому матчі плей-офф Україна розгромила свого суперника 4:1, а далі на шляху до фіналу були повалені колумбійці (1:0) і італійці (1:0).

Найкращим бомбардиром української молодіжки є гравець "Шахтаря" Сікан, який вже встиг відзначитися чотирма голами у Польщі. Також по три голи на рахунку "динамівців" Попова і Булеци. Попов став справжнім лідером збірної, але, на жаль, пропустить фінал через отриману в матчі з Італією червону картку.

Що стосується нашого суперника, то Південна Корея вийшла в 1/8 ЧС з другого місця, поступившись у групі Португалії (0:1), але обігравши ПАР (1:0) і Аргентину (2:1).

В плей-офф турніру південнокорейці спочатку обіграли Японію (1:0), потім у серії пенальті зломили опір Сенегалу, а в півфіналі пройшли Еквадор (1:0).

Зазначимо, що букмекери вважають фаворитом фіналу українську команду. Коефіцієнт на перемогу команди України - 2.30. Тріумф Південної Кореї оцінюється в 3.00. Коефіцієнт на нічию в основний час - 3.30.

Україна U-20 – Південна Корея U-20

П'ятниця, 15 червня, Лодзі, Муніципальний стадіон, 19:00

Арбітр: Ісмаїл Ельфатх (США)

Трансляція: UA:Перший

ZN.UA проведе текстову трансляцію матчу.

Орієнтовні склади:

Україна U-20: Лунін, Конопля, Безкоровайний, Бондар, Снурніцин, Корнієнко, Чех, Дришлюк, Цитаішвилі, Булеца, Сікан.

Південна Корея U-20: Лі Кван Ен, Хо-Чін, Лі Чже Ік, Хван Те Хен, Сі-Юн, Юн, До Чже Хен, Хуюн-Ву, Лі Кан ін, Чжи-Сол, О Се Хун.

Прогноз ZN.UA: 1:0.

Україна – Південна Корея: онлайн-трансляція фіналу молодіжного ЧС.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі