Україна може подати заявку на проведення фіналу Ліги Європи та матчу за Суперкубок УЄФА

Поділитися
Україна може подати заявку на проведення фіналу Ліги Європи та матчу за Суперкубок УЄФА Розглядається кілька міст України © ФК Шахтер
Це будуть заявки з 2020-го року.

Президент Федерації футболу України Андрій Павелко вважає, що Україні під силу прийняти ще один європейський футбольний фінал. Більш того, подія може пройти не тільки в столиці України, але і в інших містах. За його словами, розглядається можливість подачі заявки від України на проведення фіналу Ліги Європи та матчу за Суперкубок УЄФА. За ініціативою Президента України Петра Порошенка вже створено відповідний оргкомітет.

"Ми розглядаємо можливість подачі заявки від України на проведення фіналу Ліги Європи та матчу за Суперкубок УЄФА. За ініціативою Президента України Петра Порошенка вже створено відповідний оргкомітет. Ми обов'язково будемо претендувати на проведення цих поєдинків, причому це буде не тільки Київ - також будемо розглядати такі міста, як Харків, Львів, Одеса, Дніпро. Впевнений, що кожне з цих міст заслуговує прийняти гостей європейських футбольних форумів.

Це будуть заявки на роки, починаючи з 2020-го, так як місця проведення попередніх фіналів вже визначені. Я впевнений, що той результат, який продемонстрували тут, у Києві, дає нам право пишатися. Ми відпрацювали на настільки високому рівні, що показали добрий приклад для майбутніх фіналів в Мадриді і Стамбулі",- цитує Павелка прес-служба ФФУ.

Нагадаємо, що в травні в Києві пройшов фінальний матч Ліги чемпіонів, в якому мадридський "Реал" обіграв англійський "Ліверпуль" з рахунком – 3:1.

Також у 2012-му році Україна приймала чемпіонат Європи з футболу, який пройшов в Києві, Харкові, Львові та Донецьку.

Раніше повідомлялося про те, що ФФУ подала заявку на тестування системи відеоповторів VAR.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі