Україна - Мальта: букмекери не сумніваються у перемозі підопічних Шевченка

Поділитися
Україна - Мальта: букмекери не сумніваються у перемозі підопічних Шевченка Українці вважаються фаворитами матчу © ФФУ
Українці повинні перемогти в товариській зустрічі - так вважають аналітики.

Завтра, 6 червня, в Граці (Австрія) відбудеться товариський матч збірних України та Мальти в рамках підготовки до поєдинку відбору на ЧС-2018 проти Фінляндії.

Букмекери не сумніваються в успіху збірної України. Ставки на перемогу підопічних Шевченка приймаються з коефіцієнтом 1,05. Успіх мальтійців вважається вкрай малоймовірним - 40,0, тоді як коефіцієнт на нічию - 13,0. Найвірогіднішим точним результатом вважається перемога українців - 2:0 (5,30).

На матчі буде працювати бригада арбітрів з Австрії. Головним суддею стане 35-річний фахівець Александер Харкам. Асистентами Харкама були призначені Андреас Вічніг і Роберт Штайнахер. Резервним рефері на поєдинок буде Маркус Хаметер.

Нагадаємо, у своєму останньому матчі відбіркового етапу ЧС-2018 збірна України в Загребі поступилася команді Хорватії з рахунком 0:1. Після п'яти турів збірна України знаходиться на третьому місці в групі, пропустивши вперед Хорватію та Ісландію. Наступний матч відбору підопічні Андрія Шевченка проведуть 11 червня на виїзді проти збірної Фінляндії.

2 червня збірна України провела відкрите тренування у Києві.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі