Україна - Косово: коментарі гравців української збірної

Поділитися
Україна - Косово: коментарі гравців української збірної Зінченко асистував Кравцю © ФФУ
Зінченко вважає, що команді потрібно працювати над обороною при стандартах, а Караваєв не очікував, що Косово - "дуже хороша команда".

Гравці збірної України прокоментували перемогу над збірною Косово, яка стала першою для "жовто-синіх" у відборі на чемпіонат світу 2018 року.

Олександр Кучер: "Рахунок був 1:0, з'явилася нервозність, намагалися збільшити результат, але трохи не виходило. Розуміли, що потрібна перемога, може, трошки притиснулися, і через це гравці Косово відчули впевненість і пішли вперед. Створили кілька небезпечних моментів біля нас, але потім все-таки ми забили два потрібних гола".

Олександр Зінченко: "Після першого тайму ми хотіли забити більше. Як мінімум, другий гол був нам потрібен для впевненості. Тому що за рахунку 1:0 у наших воріт були небезпечні моменти, і це було знервовано. Вийшов якийсь шматочок поспіху, коли з'явилися великі розриви. Замість того, щоб просто тримати м'яч, розгойдувати суперника з боку в бік, ми займалися не тим, чим потрібно. Проаналізуємо це і будемо рухатися далі. Стандарти біля наших воріт? Потрібно, безумовно, працювати над цим компонентом, тому що так грати не можна".

Артем Кравець: "Як сказав Андрій Миколайович, завдання нападника - забивати. І якщо нападник не забиває, тоді, можливо, треба міняти позицію. Напевно, я міг ще забити, але стовідсоткових моментів не було. Але головне, що ми перемогли".

Едуард Соболь: "Ми намагалися контролювати м'яч, контролювати хід сьогоднішньої зустрічі. Найголовніше - не можна було дати супернику вибігти в контратаки. Було дуже важливо страхувати один одного. Ми приділили цьому дуже багато часу на теоретичних заняттях. Додам, що завжди важко розкрити оборону суперника, коли він повністю закривається. Тим не менш, у нас різні суперники, тому ми повинні вміти грати і на контратаках".

Олександр Караваєв: "Косово - дуже хороша команда, чого ніхто не очікував. Грає добре, добре контролює м'яч, дуже складно було, особливо після того як не забили свої моменти. У мене була чуйка, що я сьогодні вийду. Дуже налаштовувався. Рахунок був дуже слизький. І мені сказали грати як можна агресивніше і в обороні, і в атаці. В принципі, все як зазвичай. Добре, що вийшло зробити результативну передачу. Коли прокинув м'яч, підняв голову і побачив, що Андрій добре відкрився. Віддав йому, і він, молодець, добре розібрався в моменті, так, як нам і потрібно було".

Читайте також: Шевченко вважає, що з Туреччиною "все було ідеально" до кінцівки матчу

Нагадаємо, Україна обіграла Косово завдяки голам Кравця, Ярмоленка і Ротаня (3:0).

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі