Україна - Ісландія: анонс, де дивитися матч 5 вересня

Поділитися
Україна - Ісландія: анонс, де дивитися матч 5 вересня Шевченко дебютує в ролі головного тренера © ФФУ
Національна збірна стартує у відборі на чемпіонат світу 2018 року.

Сьогодні, 5 вересня, збірна України проведе стартовий матч кваліфікації на чемпіонат світу 2018 року, в якому зустрінеться зі збірною Ісландії.

Українці потрапили в досить рівну групу I, в якій кожен матч буде грати ключову роль, так як у всіх команд, можливо, за винятком Косово, стоїть завдання виходу у фінальну частину турніру. Збірна України провально виступила на Євро-2016, після чого в команду прийшов новий тренерський штаб на чолі з Андрієм Шевченком, який дебютує в ролі головного тренера в майбутньому поєдинку.

Складно передбачити на сто відсотків, яким буде остаточний вибір основного складу від Шевченка. Велика ймовірність, що на поле вийдуть лідери атаки команди Євген Коноплянка та Андрій Ярмоленко, які здатні вирішити результат поєдинку самостійно, якщо знаходяться в хорошій ігровій формі. Останнє - велике питання, враховуючи відсутність ігрової практики у Коноплянки і велику кількість негативних відгуків про останні виступи Ярмоленка за "Динамо". При цьому сам Шевченко назвав головною проблемою позицію нападника, адже Роман Зозуля поки не проходить в основний склад "Бетіса", а Євген Селезньов сидить в запасі "Шахтаря".

Ісландія - міцний суперник, який здатний успішно боротися з фаворитами. На Євро-2016 команда це показала, діставшись чвертьфіналу. При цьому в 1/8 фіналу турніру підопічним Хадльгрімссона вдалося вибити Англію.

Однією з переваг гостей стануть порожні трибуни "Олімпійського" в якості покарання від ФІФА, яке було накладено ще в 2013-му році.

Україна - Ісландія
Понеділок, 5 вересня, Київ, НСК "Олімпійський", 21:45
Пряма трансляція - "Футбол 1" і ТРК "Україна"
Арбітр - Клеман Турпен (Франція)

Орієнтовний склад збірної України: П'ятов, Федецький, Ракицький, Кучер, Бутко, Степаненко, Ротань, Коваленко, Ярмоленко, Коноплянка, Селезньов

Букмекери вважають підопічних Андрія Шевченка фаворитами матчу. Коефіцієнт 1,83 - на перемогу "жовто-синіх", 3,40 - на те, що матч завершиться внічию, і 4,50 - на перемогу Ісландії.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі